Diskbänkar och kranar

Val av diskbänk och blandare kräver eftertanke. Den ska nämligen motsvara dina förväntningar, oavsett om det gäller dess praktiska användning, hygien eller design. IXINA ställer samma krav: den bästa kvaliteten till ditt kök.

Diskbänken, en central plats i köket

70 procent av alla uppgifter i köket utförs nära vasken: man tinar upp, skär, gör rent, låter rinna av, lägger upp och diskar ofta. Så välj den diskbänk som passar dig bäst.

Vad ska jag välja för material på min diskbänk?

Rostfritt för dess stil och sina otroliga egenskaper: styrka, hygienisk yta, korrosionsbeständig.

Keramik eftersom den är motståndskraftig och lättskött: finns även i flera färger

Komposit för utseendet, superstyrkan och för att det är lätt att hålla rent.

Vilken typ av användning?

Utifrån dina behov väljer du en diskbänk med automatisk tömning, med extra djupa och/eller breda hoar för enkel rengöring av dina ugnsplåtar! Ett stort antal tillbehör (skärbräda i trä eller glas, korg i krom) kompletterar din diskbänk för idealisk organisering.

Välj en blandare som passar dina behov

En diskbänksblandare används mer än 25 gånger per dag. Det är alltså viktigt att välja design, jovisst, men även kvalitet och praktiskhet.

Kökskran med handdush: Med sitt löstagbara munstycke med lång slang har den visat sig vara mycket användbar för att fylla eller rengöra djupa kärl och oumbärlig för diskbänkar med dubbla hoar.

 

Kökskran med svängbart munstycke: En funktion man inte får glömma. Ett fast munstycke är perfekt för små hoar. För stora hoar är det bättre att välja ett munstycke som går att svänga 90°, 180° eller 360°.

 
Kökskranens höjd: Väljs i förhållande till diskhons djup. Om diskhon inte är så djup, kan du föredra en kran med munstycket högt upp, som gör det lätt att diska dina kärl.