Diskmaskiner

Ännu mer att välja på!

Oavsett om den är helintegrerad eller har synlig reglagepanel, standardmått 60 cm eller smal 45 cm, har IXINA den idealiska lösningen för varje kök.

Varför välja en diskmaskin?

Två bra anledningar: det är en stark bundsförvant när det gäller att spara tid och energi. Den är inte längre en lyxartikel utan faktiskt en hushållsmaskin som underlättar vardagen och som inte är glupsk vare sig det gäller vatten eller energi.

Stora energifördelar

Eftersom de flesta diskmaskiner idag har ett automatiskt program, kan de anpassa sig efter hur smutsig disken är och mäter exakt förbrukning av vatten och energi.

Med tillvalet fördröjd start kan man även köra maskinen under perioder med låg belastning. Med en diskmaskin kan man spara upp till 90 liter vatten jämfört med att diska för hand och du sparar upp till 70 timmar per år.

Inbyggd eller fristående? 

Den kan monteras fristående eller integreras i skåpen. Om man väljer det andra alternativet, finns det två möjligheter. Antingen delvis integrerad där endast reglagepanelen är synlig, eller helintegrerad där allt är dolt. I det här fallet sitter reglagen upptill på luckan.

Njut av bekvämligheten

Korgarnas utformning kan vara ett avgörande kriterium när du väljer diskmaskin. Från inställningsbara korgar på höjden, hopfällbara hållare, glashållare, o.s.v. Tack vare den här flexibiliteten kan du antingen välja att stoppa i mer smutsig disk (mer än 15 kuvert) eller mer skrymmande föremål.

Vilka är de tystaste diskmaskinerna?

38 dB är den lägsta ljudnivån hos en diskmaskin med nattprogram. Idealiskt om du har en öppen planlösning mot vardagsrummet eller om du vill köra den på natten när du sover. Den här är en av de tystaste modellerna IXINA har i sitt program.