IXINA - Vilka är vi?

Vi på Ixina har 40 års kökserfarenhet. Med ett innovativt koncept har vi etablerat oss i närmare 30 länder världen över. Ixina är ett nyskapande varumärke som bryter traditionella mönster och har ända sedan lanseringen varit en succé.

forces equipe d'experts

Kvalitet, innovation & expertis – Ixinas starka sidor

Teknisk innovation, yrkesexpertis och produktkvalitet är mer än bara ord, det är våra prioriteringar. Vi jobbar ständigt med innovationer för att ytterligare höja kvaliteten på både våra produkter och vår service. Välkommen att besöka oss och uppleva det!

Våra åtaganden – öppenhet och sinnesro

Att förverkliga köksdrömmen är inte alltid helt enkelt. Därför engagerar vi oss för att garantera dig bästa kvalitet till ett överraskande lågt pris. Våra kunders förtroende värderar vi högt och vi finns alltid till våra kunders förfogande.

Engagements services garantis

Kom igång med köksprojektet

Har du speciella krav, önskemål eller ett begränsat utrymme? När det gäller designidéer kan du lita på våra köksexperter. Med deras passion för kök vägleder de dig genom hela köksprocessen.

Vitvaror och tillbehör

För att ditt kök ska passa dig helt perfekt så hjälper våra experter dig att välja rätt ur ett brett sortiment av de allra senaste vitvarorna och tillbehören. Ixina hjälper dig att sätta en personlig prägling på ditt nya kök.

Låt dig inspireras av våra kök

Matt yta? Trä? Högblankt? Vi har marknadens bredaste sortiment för att kunna tillfredsställa alla smaker och stilar. Allt från de klassiska lantköken till de moderna, strama industriköken. Vi har över 4.000 möjliga kombinationer för att du ska kunna hitta ditt drömkök hos oss.