Forces Slider

Kvalitet, innovation & expertis: våra starka sidor

All kvalitet på våra produkter, från idé till daglig användning och all expertis i vårt team (från råd till montering) har ett och samma mål: att du blir nöjd hela vägen.

Ett team av experter

Ixinas kompetens utgörs av passionerade köksproffs som leder dig från idé till montering av ditt kök. Våra säljare är utbildade att kunna hjälpa dig hela vägen och våra montörer är speciellt utvalda av oss för sitt engagemang och kunnande. Med specifika kontrollfunktioner under beställnings- och tillverkningsfasen ser vi till att ditt kök konstrueras både design- och byggtekniskt optimalt.

Fokus på montering

Eftersom ett kök ska användas varje dag och ibland flera gånger per dag under många år, utgör monteringen en viktig del att ta hänsyn till. Därför erbjuder IXINA montering av köksproffs som garanterar dig lugn och ro under lång tid.

Fokus på leverans

Med tysk precision i våra leveranser ser vi till att ditt kök transporteras hem och bärs in till dig på utsatt tid. Med ett förfinat scanningsystem ser vi till att leveranserna är kompletta och att montering av ditt kök kan påbörjas som planerat. Vår effektiva logistikhantering är unik på marknaden.

Kvaliteten på produkterna

Eftersom våra kök testats i laboratorier av experter under extrema förhållanden, garanterar våra produkter orubblig kvalitet och hållbarhet. IXINA erbjuder inga standardkök, utan hos oss tillverkas och monteras alla våra köksmöbler i våra tyska fabriker innan de levereras och monteras hos dig.

Styrkan hos våra skåp

Våra gängjärn, där dämpning ingår som standard, testas vid mer än 80 000 öppningar och stängningar. De är gjorda för att hålla dig sällskap under lång tid framåt.

Lådorna är avsedda att tåla en belastning på upp till 200 kg för underskåp och upp till 75 kg för väggskåp.

Innovation och produktutveckling

Våra forskningsteam jobbar ständigt med att utveckla produkten både vad gäller kvalitet, ergonomi och design. En innovationsanda genomsyrar vårt företag och återspeglas i vårt sortiment med kreativa designlösningar och som gör att vi ligger i framkant av utvecklingen.

Upptäck varumärket IXINA

Kvalitet, Expertis och Engagemang - IXINA är din garanti för ett bra val!

Vår internationella närvaro

Fler och fler upptäcker vår kvalitet, kunder i närmare 30 länder har gett oss sitt förtroende att leverera kök.

Vi visualiserar i 3D

Med hjälp av vårt 3D-verktyg visualiserar vi ditt framtida kök – gör det enkelt att se i detalj hur kökets utformning och plats i huset eller lägenheten kommer att bli.