Budget

Tekniska detaljer

 • Laminat
 • 19 mm

LUMINA,ett elegant och raffinerat kök !

Garanterad tjusningskraft med den här modellen som förenar nyanserna till det bättre och bara till det bättre. Modern design, ojämförlig ergonomi, gott om förvaring. Ett idealiskt kök för att kunna laga mat med kärlek.

PRODUKTFÖRDELAR

 • Support
  MDF
 • Coating
  Laminat
 • Pipe
  Polymer
 • Interior door
  Vit
 • Thickness
  19 mm

Produktfördelar

Vi tycker om:

Extra breda lådor under diskbänken och hällen.

Ergonomisk layout, där bänkskivornas höjd är anpassad efter användningen.

Jag börjar mitt projekt

Har du speciella önskemål, krav eller begränsat utrymme? När det gäller att skapa och välja ditt kök, kan du lita på våra rådgivare. Det är både deras yrke och deras passion. De är redo att vägleda dig under alla steg i projektet.

Hitta närmaste butik

Leta reda på närmaste IXINA-butik: hitta adressen,telefonnumret och ta reda på öppettider.

Vi ses mycket snart i dn IXINA-butik!

Vi gör din ritning i 3D

För att få en verklighetsbild av ditt projekt, låt oss tillsammans göra en modell i vår 3D-konfigurator.  Prova olika kombinationer, flytta runt delarna, prova olika stilar, inred och skapa ditt drömkök från IXINA.

Välj bland fler
än 5.900 vitvaror

Ta hjälp av våra råd och lösningar som hjälper dig välja dina vitvaror, så att ditt kök får den kvalitetsutrustning det förtjänar.

Viktiga
tillbehör

Om varje kök är unikt tack vare modell och utformning, är det ännu mera unikt tack vare  din personliga utformning.

Montering och leverans
100% kontroll

Möblerna från IXINA levereras ihopsatta och är klara att monteras. Men låt oss också påminna er om att montering av ett kök även handlar om andra kunskaper: installering av el, anslutning av vatten och eventuell gas, montering av delarna, arbetsbänkar och diskbänk, underskåp och även vitvaror. Ett arbete som kräver noggrannhet och detaljprecision för ett perfekt resultat. Våra montörer är specialister som utvalts av IXINA för sitt ansvarsfulla engagemang och sin kompetens. Och alla har undertecknat vårt kvalitetsåtagande. För din sinnesro, välj montering av en expert från Ixina.

Har du hittat något kök du gillar?

Har du blivit intresserad av något av våra kök?  Våra tjänster? Vänta inte längre! Låt oss boka ett möte och tillsammans gå igenom ditt projekt för att skapa ditt drömkök, anpassat både efter mått och din budget.