Forces Slider

Vilka är vi?

IXINA är expert på funktionella och färdigmonterade kök där utformningen anpassats efter alla livsstilar.   
Vårt varumärke är en del av företagsgruppen FBD International, den största europeiska franchisekedjan för färdigmonterade och måttanpassade kök. Sedan mer än 40 år har IXINA tillgång till gruppens styrka och kompetens så att vi kan garantera dig det bästa samarbetet mellan MÄNNISKA-KVALITET-PRIS.

Expertise qui-sommes-nous Loic Paitel

Några ord på vägen

Loïc Paitel, VD FBD GROUP

Att investera i ett nytt kök är en stor affär för de flesta. Det är ett stort beslut och vi garanterar dig vårt helhjärtade engagemang :

  • Vi värderar ditt förtroende för oss
  • Vi ser till att inget lämnas åt slumpen
  • Vi är öppna och tydliga genom hela processen

Tack vare vårt team kan du känna dig lugn och trygg under alla steg i köksprocessen.

Vår internationella närvaro

Ixinas framgång började 1971 i Belgien och spred sig snabbt över gränsen till Frankrike och sedan vidare internationellt.

Med mer än 30 nyöppnade butiker per år och en kedja med närmare 240 butiker har Ixina satt standarden för högkvalitativa tyska kök.

Uppbackade av en stark företagsgrupp fortsätter Ixina sin utveckling över hela världen och skapar förtroende hos nya kunder varje dag.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Vårt butikskoncept

Våra rådgivare på Ixina välkomnar dig till en inspirerande och gemytlig utställning.

I centrum av våra showroom hittar du ett öppet utrymme där du kan upptäcka vårt breda sortiment och tillsammans med våra experter välja de kombinationer och funktioner som passar just dig.

För att få en försmak av din upplevelse hos oss erbjuder vi ett virtuellt besök i ett av våra showroom.

Ett team av experter

För att välja ett kök från IXINA som speglar dig, kan du lita på erfarenheten och råden från våra idégivare. Eftersom de är riktiga köksentusiaster, är de lyhörda både för din budget och dina önskemål för att skapa ett helt igenom personligt och funktionellt kök med design.

Kök med garanterad kvalitet

Våra köksmöbler tillverkas i Europas största köksfabrik i Tyskland. Vi kan garantera dig en överlägsen kvalitet och slitstyrka på alla komponenter och vi lämnar 5 års full garanti på köket.

Öppenhet & sinnesro

Vi vet att öppenhet, trygghet och nära kontakt under hela processen är viktigt för våra kunder. Våra säljare hjälper dig under varje steg av ditt köksprojekt.