Spishällar

När det gäller spishällar hos IXINA, kan det vara svårt att bestämma sig!

Välj den energiform som passar dig bäst:gas, elektricitet (gjutjärn, keramikhäll, induktion) eller en blandning. Våra rådgivare hjälper dig välja den lösning som är gjord för dig.

 

Att välja rätt spishäll

Ixina erbjuder ett brett urval av hällar. Det första valet står mellan gas-, keramik- eller induktionshäll. Måttmässigt finns ett flertal bredder (60, 70, 80 och 90 cm). Sist men inte minst varierar antalet kokzoner på hällen, upp till fem zoner.

Induktionshäll För exakt, snabb och ekonomisk matlagning på ett säkert sätt

Är effekten viktig för dig? Då ska du utan att tveka välja induktion.
En induktionshäll har många fördelar, t.ex. smidighet och precision vid tillagning genom att den håller en jämn temperatur. Snabb och mindre energikrävande tillagning (Induktion: +/- 4 min 0,615 KWh kontra Gas: +/- 10 min 0,270 KWh).

Dessutom finns sådana säkerhetsfunktioner som överhettningsskydd vid torrkokning och reglage med barnlås. Och som kronan på verket, den är lättskött: ett enkelt svep med en svamp räcker.

Gashäll Det tillagningssätt som finsmakare föredrar

Har du tillgång till gas och tycker om att laga mat på traditionellt sätt? Välj en gashäll. Gas har länge varit kockarnas favorit genom att tillagningen kontrolleras via gaslågan, antingen genom att låta dina små rätter sjuda långsamt eller bryna dem snabbt på stark värme. Idag ser man dem ofta tillsammans med elektriska hällar. Med andra ord är allt möjligt.

Keramikhäll Enkel att använda och lättskött

Den här elektriska hällen, optimal för de som vill ha en praktisk lösning, är enkel att använda och rengörs på ett kick. Det finns två olika typer av hällar: strålningsplattor, som värmer genom strålning och halogenhällar, som har större effekt och där ett halogenrör alstrar värmen.