Ugnar

Tillagningsmetod, rengöringssystem, avancerade funktioner, energiförbrukning… Det finns ett otal referenser beroende på hur du använder ugnen. Att hjälpa dig välja ugn, det gör vi genom att ge dig svar
100 % anpassat till dina behov.

Inbyggnadslösningar anpassat till dina behov

Låt dig vägledas av alla de funktioner som idag erbjuds och gör dina val utifrån dina krav och förväntningar på hur ugnen ska användas. Med dagens möjligheter kan du till exempel välja hur ugnsluckan ska öppnas i bredder ända upp till 90 cm.

Varmluftsugnar

Tack vare fläkten fördelas värmen jämnt i ugnen. Resultatet blir en snabbare och jämnare tillagning. Bli en mästerkock hemma i köket.

Dessutom kan den här typen av tillagning vara till stor hjälp när man ska laga stora mängder samtidigt, eftersom värmen sprider sig till varje del av ugnen.

Ångugn Laga mat som ett proffs

Tillagning med ånga är proffsens knep. Det gör det möjligt att tillaga hälsosamma och läckra rätter och bevara viktiga vitaminer och mineraler i maten.

I en ångugn distribueras ånga för att tillaga livsmedlen och för ett ge ett saftigt slutresultat.

Pyrolysugn självrengörande ugn för perfekt renhet

Vill du ha en ren ugn utan att
anstränga dig?

Med ett enkelt knapptryck gör ugnen sig ren själv vid en temperatur på cirka 500° C.

Allt fett och övrig smuts bränns omedelbart ; och när det förvandlats till aska, räcker det att torka med en svamp för att återge emaljen sin glans.