Underskåp

Eftersom de placeras på väggen mellan arbetsbänken och överskåpen, kan man idag lyfta fram underskåpen som ett verkligt dekorelement, men inte bortse från den skyddande faktorn.

Standardskåp eller måttanpassade? Underskåp som matchar bänkskivan eller en dekorativ komponent som helt sticker ut? Färgade eller klara underskåp? IXINA erbjuder ett brett urval av olika material och färger.

Underskåp Bänkskivan är ett trumfkort

Skåpen är pricken över i och ger köket karaktär. Det kan förlängas med bänkskivan i samma utförande och färg eller leka med kontraster och ljus för att vara originell. Målet är att skapa ett homogent intryck  Garanterat elegant.

Sätt din egen prägel på köket

Våra bakgrundspaneler ger ditt kök den känslan du vill ha. Gör det personligt, välj från våra motiv eller skapa ett eget. Bara din fantasi sätter gränserna.

Med underskåpen optimerar jag min förvaring

Oavsett om de är standard eller måttbyggda, är väggmonterade underskåp utrustade med skenor för upphängning av tillbehör av aluminium så att alla redskap finns inom räckhåll. Praktiska och lättskötta är det ett idealiskt val om du behöver extra förvaringsutrymme.

Förvaringshyllor som smälter in i dekoren

För ännu mer förvaringsutrymme i köket, väljer jag förvaringshyllor med design. Som fullvärdiga dekorationsdetaljer, smyckar dessa öppna förvaringar din vägg med stil.

Börja med att upptäcka: den ultramoderna förvaringshyllan av glas med LED-belysning eller den dekorativa hyllan med neon omgiven av en aluminiumlist.