Forces Slider

Våra åtaganden: Öppenhet & sinnesro

Vi ser ert nya kök som en gemensam resa där vi följs åt hela vägen för att säkerställa varenda detalj i köksresan.

Kvalitet på toppnivå

Alla våra möbler tillverkas i Tyskland och levereras färdigmonterade. Vårt eget laboratorium testar och säkerställer optimal hållbarhet i varje detalj.

Vårt forsknings- och utvecklingsteam ligger i framkant vad gäller att hitta nya ergonomiska och funktionella lösningar för livet i köket.

Måttbeställda

Med tusentals olika skåpsvarianter i flera olika bredder kan vi anpassa köket till just ditt utrymme. I vissa varianter erbjuder vi också specialbeställda skåp i specifika mått.

Lyxkök oavsett budget

Ett köksprojekt är en stor investering och vi garanterar rättvisa priser utan några dolda kostnader. Vi förhandlar fram de bästa priserna från våra leverantörer som kommer dig tillhanda.

Tjänster med garanti

Våra fabriksmonterade skåp har fem års garanti. Vårt sortiment av vitvaror är bland de största på marknaden. Måttagning och montering utförs av våra erfarna medarbetare och partners. Alla lika engagerade för att erbjuda bästa möjliga service till dig som kund.

Engagements services garantis

Våra butiker

I våra butiker möts man av både köksrådgivning och ett vänligt mottagande. Där kan du ta den tid du behöver för att skapa och utforma varje detalj i ditt nya kök. Erfarenheten och kunskapen hos våra säljare står till ditt förfogande både inför, under och efter ditt köksprojekt.

Upptäck varumärket IXINA

Kvalitet, Expertis och Engagemang - IXINA är din garanti för ett bra val!

Vår internationella närvaro

Eftersom framgång för ett varumärke även är en kvalitetsgaranti, är det idag cirka 28 länder som gett oss förtroende.

Ett team av experter lyssnar på dig

Det är med verkligt expertkunnande och en passion för kök som vi utarbetar det idealiska projektet för ditt kök.